Aistien Aikaa

Terveysvalmennukset TtM Eriikka Tolvanen

Aistien Aikaa

Terveysvalmennukset TtM Eriikka Tolvanen

Eriikka Tolvanen  (TtM, Esh)

Muistineuvoja®

Nlp Master® 

Asahi / Syvä Asahi ohjaaja®

Rentoutusohjaaja® / Sointurentoutus

VitalDanza -ohjaaja®

 

eriikka.tolvanen@gmail.com / 0445220271

Tmi Y-25736057

Espoo / Uusimaa

Kenelle ?

Intohimoni Asahi terveysliikuntaan, SointuRentoutukseen sekä Vitaalitanssiin on syntynyt niiden hyvinvointiani ja terveyttä edistävien hyötyjen vuoksi. Kouluttauduin näiden metodien ohjaajaksi yhdistäen niihin kaiken 25 vuoden kokemuksen ja osaamisen terveysalan opettajana, sairaanhoitaja ja muistineuvojana. Olen ohjannut Asahi terveysliikuntaa, Sointurentoutusta, Muistiterveysvalmennuksia sekä Vitaalitanssia vuosia opistoilla ja työpajoina.

Monelle kurssilaiselleni Asahista, rentoutumisesta sekä muistiterveyden vaalimisesta on tullut voimauttava elämäntapa arkeen ja itsehoidon työkalupakkiin. Yritysten ja yhteisöjen virkistyspäiviin Sointurentoutus / Asahi / Vitaaliterveystanssi tuovat ikimuistoisen, uniikin ja kokemuksellisen tuokion ja suunnitellaan tilaajan toiveiden kukaan.

Koulutan myös terveydenhuollon ammattilaisten täydennyskoulutuksissa sekä seminaareissa. Sydäntä lähellä olevia aiheita ovat Muistisairaan kohtaaminen sekä lääkkettömät ja luontaiset menetelmät muistisairaan hoivassa. Rentoutuminen, Asahi terveysliikunta ja Vitaali terveystanssi pitävät yllä muistiterveyttä ja toimintakykyä. Rentoutuminen ja liike voimauttavat aivoja, kehoa ja muistia. Niiden saatavuus myös muistisairaille tulisi olla ihmisoikeus. 

Tieto muistisairauksista ja niiden luonteesta auttaa sairastuneita ja heidän läheisiään elämään täysipainoista ja positiivista elämää muistinpulmien kanssa. Yksilövalmennuksissa keskitytään juuri sinun tilanteeseen ja vertaistukirymissä korostuu jakaminen ja ryhmän tuki. Ymmärrys muistin toimminnasta auttaa tekemään aivoterveyttä ylläpitäviä valintoja arjessa läpi elämän. Omilla valinnoilla voimme vaikuttaa paljon. Muistisairaudet ovat yhteiskunnassamme jo kansansairauksien luokkaa. Ymmärrys ja auttava asenne on kansalaistaito ja kaikilla sektoreilla yitysten asiakaspalvelun laadun varmistus.

Muistaminen on silkkaa tekniikkaa. Muistamisen maailmanmesterit ovat harjoitelleet muistitekniikat huippuunsa ja ällistyttävät taianomaisella muistikapasiteetillaan. Kenelläkään ei ole huono muisti ja jokainen voi treenata helposti ja hauskasti noita muistitekniikoita arjen, työn ja opiskelun sujuvoittamiseksi. Muistia ei pinnistelemällä kannata kuormittaa turhaan.

Kurssit, koulutukset ja valmennukset toteutetaan tilaajan tavoitteiden mukaan. Ota yhteyttä. Autan inspiroivasti ja ammattitaidolla.

Minut voit tilata myös Edumarin asiantuntijoiden puhujapankista koulutuksiin Puhujapankki Eriikka Tolvanen

Kouluttajana muistineuvoja koulutuksessa 2017 (SPI)

Henkilöstökoulutus - Muistisairaan kohtaaminen 2016 (Elpy)

Seminaariesitys / Muistisaraan hoitotyön innovaatiot 2017 (SPI)

Seminaariesitys / Muistisairaan kohtaaminen 2019 (Edumar)

Syksyllä 2019 voit osallistua taas Asahi, Sointurentoutus ja Muistivalmennuksiin Kirkkonummen kansalaisopistolla, Espoon työväenopistolla, Helsingin ja Vantaan aikuisopistolla sekä Hiidenopistolla. Monipuolisen kurssitarjontani (Asahi, Sointurentoutus, Muistivalmennukset) löydät helposti laittamalla nimeni opiston opinto-ohjelman kurssitarjonnan hakukenttään. llmoittautuminen tapahtuu opistojen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Tervetuloa mukaan.

Terveyskompassi Blogi ja tiedot tulevista kursseista myös:

Aistien Aikaa Facebookissa

Terveys edellä yhdessä eteenpäin.

 Eriikka ❤